• Onze schoonmaakdiensten
    handyclean-diensten-header1678458744
Een schoon resultaat dankzij jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Glazenwasser Flevoland

Handy-Clean uw glazenwasser in Flevoland

Glazenwasser Flevoland

Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten, al meer dan 35 jaar een begrip op het gebied van glasbewassing in geheel Flevoland.

Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de glasbewassing in Flevoland. Met behulp van onze eigen hoogwerker wassen wij op een veilige manier alle moeilijk bereikbare en hoge ramen.

Onze voorkeur gaat uit naar het traditioneel wassen van ramen, maar wij kunnen uw ramen ook wassen met het steelwas systeem in combinatie met osmose water.

Steelbewassing Flevoland

Tijdens de glasbewassing kunnen wij ook uw kozijnen wassen. Hierdoor houd u niet alleen een schone uitstraling van uw gevels, maar hoeft u ook minder vaak te schilderen.

Kunstof- en aluminiumkozijnen kunnen wij na reiniging conserveren, waardoor deze hun orginele glans terug krijgen en vuilafstotend worden.

Handy-Clean Flevoland

Naast onze glazenwassersdiensten verzorgen wij ook het schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en gevelreiniging bij bedrijven, kantoren en instellingen.

Handy-Clean is al meer dan 35 jaar een begrip als schoonmaakbedrijf Flevoland en omgeving.

Door onze ruime ervaring bieden wij deze diensten tegen scherpe tarieven aan. Zo werkt Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten Lelystad.

Bel 0320- 289090 of vraag online een vrijblijvend advies en prijsopgave aan!