• Onze schoonmaakdiensten
    handyclean-diensten-header1678458744
Een schoon resultaat dankzij jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Handy-Care

Schakel tussen gebouw en zorg

handy-care1468421248

Vandaag de dag is hulp binnen de zorgsector, waar het gaat om schoonmaakonderhoud en huishoudelijke hulp, niet meer zo vanzelfsprekend als in het verleden.

De zorgstaat is in een rap tempo aan het veranderen in een participatiestaat, waarin er veel meer gevraagd wordt van de hulpbehoevenden en de zorgverlener. De tijd van zorg halen bij de overheid is gestaag aan het verdwijnen en dient op andere wijze geleverd te worden. Het feit dat dit op lokaal niveau bij de gemeenten neergelegd is door de overheid, maakt dat er veel onduidelijkheid is bij belanghebbenden over hoe en wie..

Handy-Clean werkt reeds jaren in de zorgsector om ook hier de schoonmaak uit handen te nemen. Naast de schoonmaak en klein huishoudelijk werk speelt het sociale aspect ook een belangrijke rol. Dit betekent o.a. dat wij altijd dezelfde medewerkers bij onze klanten hebben lopen. Vertrouwen en professionaliteit voor een eerlijke prijs zijn de sleutelwoorden tot succes. Wij ontzorgen onze klanten. Zo hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met diverse zorgverleners als Triade, 's HeerenLoo, zorgcentra en het Leger des Heils.