• Onze schoonmaakdiensten
    handyclean-diensten-header1678458744
Een schoon resultaat dankzij jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Weet u wie er naast u woont??

De voordeur verteld niet alles

weet-wie-er-naast-u-woont

Dit is een vraag die ons steeds meer bezig houdt in een tijd van economische tegenslag en sociale vertroebeling.

Waar we vroeger nog wisten wie de buurman en buurvrouw waren, weten we nu alleen nog maar van de voordeur die af en toe open en dicht slaat. Ook als Handy-Clean merken wij dat door de ontruimingen van woningen die we verrichten.

Bewoners zijn overleden of men heeft huurachterstanden wat zorgt voor een gedwongen vertrek. Meestal blijft de gehele of gedeeltelijke inboedel achter, en dient netjes door ons ontruimd en schoongemaakt te worden. Dit zijn gebeurtenissen van alle dag en niet nieuw.

Echter, wat steeds meer voorkomt zijn de wietplantages, waarbij de woning in korte tijd volledig verruïneerd wordt door de bouw van een plantage en niet zelden de eigenaar met de schadepost blijft zitten, nadat de teler door politie is opgepakt of met de noorderzon is verdwenen.

Handy-Clean ruimt deze plantages of wat er van over is volledig en zorgt dat de woning weer schoon opgeleverd kan worden. Dit ontruimen doen wij voor vastgoedmaatschappijen, woningcorporaties en makelaardij. Een speciaal team zorgt voor de volgens voorschrift georganiseerde ontruiming.

Wat opvalt is dat waar vroeger de plantages vooral voorkwamen in de sociale achterstandswijken, er nu een verschuiving plaatsvind naar de duurdere appartementencomplexen en luxe woonwijken. Onverkoopbare woningen worden niet zelden voor zolang nodig, verhuurd.

Wat men zich vaak niet realiseert is dat het voor een huurder niet altijd met goede bedoelingen is, en juist deze buurt uitkiest om minder op te vallen. Want, we zeggen toch allemaal: "bij ons in de buurt gebeuren dit soort dingen niet....?!" Weet u wie er naast u woont??