• Onze schoonmaakdiensten
  handyclean-diensten-header1678458744
Een schoon resultaat dankzij jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Bouwschoonmaak

Professionele bouwschoonmaak voor uw project

Heeft u een bouwschoonmaak nodig? Handy-Clean levert uw project volledig naar wens op. Met zo'n 200 collega's zorgt Handy-Clean iedere dag voor een schone (werk)omgeving in Lelystad (Flevoland) en daarbuiten. Al onze schoonmaak medewerkers zijn opgeleid om op professionele wijze de werkzaamheden uit te voeren. Een schoon resultaat, dat is waar het bij ons om gaat.

Laat ons voor u uw bouwschoonmaak uitvoeren en verzeker uzelf van:

 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
 • Flexibiliteit
 • Goede communicatie
 • Duurzaamheid
 • De juiste prijs

Een bouwschoonmaak vindt plaats tijdens en na de bouwwerkzaamheden. Tijdens de bouw kunnen er veel afvalstoffen zoals bouwpuin, zaagsel, cementresten en stof ontstaan. Deze resten kunnen zich opstapelen en een onveilige werkomgeving creëren voor de bouwvakkers. Bovendien kan het ophopen van bouwafval leiden tot een vertraging in het bouwproces. De bouwschoonmaak na de bouw is van belang omdat het ervoor zorgt dat het gebouw klaar is voor gebruik en bewoning.

Een bouwschoonmaak gedurende de bouwwerkzaamheden omvat het dagelijks opruimen en schoonmaken van de bouwplaats, het verwijderen van afval en bouwpuin, het vegen van vloeren en het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes. Door regelmatig schoon te maken, wordt de veiligheid van de werknemers gewaarborgd en wordt de efficiëntie van het bouwproces verhoogd.

Kortom, een bouwschoonmaak is niet alleen belangrijk na de bouw, maar ook gedurende de bouwwerkzaamheden zelf om de veiligheid van de werknemers te waarborgen en de voortgang van het bouwproces te optimaliseren.

Wij vinden dat het volgen van een stappenplan voor een bouwschoonmaak belangrijk is om u als klant tevreden te stellen. 

Hieronder ziet u in grote lijnen wat u kunt verwachten van de bouwschoonmaak van begin tot eind:

 1. Project inspectie: We kijken samen met u naar het project om te beoordelen hoeveel werk er moet worden verricht. We stellen een takenlijst op en bepalen welke schoonmaakmiddelen/materialen en machines er nodig zijn.
 2. Prijsopgave: We maken een vrijblijvende offerte op maat op basis van uw wensen.
 3. Project uitvoering: Na akkoord voeren we de bouwschoonmaak naar wens uit inclusief tussentijds overleg en controle.
 4. Project afronding: Het project krijgt een eindinspectie om te controleren of alles grondig en naar wens is gereinigd.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service? Bel ons op 0320 - 28 90 90 of stuur een bericht.