• Onze schoonmaakdiensten
    handyclean-diensten-header1678458744
Een schoon resultaat dankzij jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke producten

duurzaamheid van schoonmaakbedrijf handyclean lelystad

Handy-Clean is al jaren een toonaangevende speler in de schoonmaakbranche en we zijn er trots op dat we ons volledig inzetten voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Al vanaf het begin hebben we ons gecommitteerd aan het gebruik van uitsluitend duurzame producten en we zijn blij dat we hierin succesvol zijn.

Een belangrijke stap in ons duurzaamheidsbeleid is het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo werken we onder andere met de producten van EZ en Biotican. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediƫnten en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook veiliger voor onze medewerkers en klanten.

Door het gebruik van deze duurzame schoonmaakmiddelen kunnen we ervoor zorgen dat we onze werkzaamheden kunnen uitvoeren zonder schade toe te brengen aan het milieu. We dragen op deze manier ons steentje bij aan een duurzamere wereld en dit geeft ons veel voldoening.

We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en zijn continu bezig met het onderzoeken van nieuwe duurzame oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat we samen met onze klanten en partners een positieve impact kunnen maken op het milieu. Neem een kijkje bij onze diensten.