• Onze schoonmaakdiensten
    handyclean-diensten-header1678458744
Een schoon resultaat dankzij jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Personeel en opleiding

Kennis van middelen en materiaal is van essentieel belang

Het schoonmaakpersoneel heeft de kennis en kunde in huis om op een professionele manier de werkzaamheden ten uitvoer te brengen. Hierbij zijn schoonmaakcursus en omgangsvormen een belangrijk instrument. Via SVS (opleiding voor werknemers in organisaties die zich professioneel bezighouden met schoonmaakonderhoud) worden schoonmaakmedewerkers opgeleid. Maar ook hebben wij intern de opleiding voor schoonmaakonderhoud en glasbewassing in de praktijk.

Kennis van middelen en materiaal is van essentieel belang voor het op een juiste en verantwoorde manier gebruiken. Diverse methoden om materiaal te gebruiken en in te zetten worden behandelt en in de praktijk uitgevoerd.

Tevens zijn een aantal medewerkers opgeleid tot het vakkundig gebruiken van de 4 x 4 aangedreven hoogwerker. Deze hoogwerker kan door de klant gehuurd worden inclusief bedieningsman.

Ook doen wij veel aan speciaal vloeronderhoud. Onze vloerspecialisten weten exact hoe een linoleumvloer gestript en in de was gezet moet worden of een natuurstenen vloer gereinigd. Deze werkzaamheden vragen om nauwkeurigheid en efficiëntie.